Razpoložljivost: Na zalogi
Schweizer eMag 50 HD
835.00€
Brez DDV: 684.43€

Količina

eMag 50 HD je prenosna elektronska lupa z velikim zaslonom visoke resolucije, na katerem je slika ostra, jasna in barvita. eMag 50 HD gre z vami kamorkoli. Avtonomija delovanja je 3 ure, vgrajena baterija se napolni v 3,5 ure. Omogoča branje časopisov, revij, etiket, navodil za zdravila ali pregledovanje fotografij.

Oblikovan za udobno in enostavno uporabo – rokovanja z eMag 50 HD se naučite hitro saj so priložena podrobna slovenska navodila. Taktilne tipke razporejene okrog zaslona diagonale 5" (12,7 cm) so različno obarvane in omogočajo vklopi in izklop aparata, nastavitev povečave, izbiro slike ali zamrznitev slike. Priročno stojalo omogoča lažje branje, po potrebi se lahko izvleče ročaj, ki ima dva položaja in omogoča uporabo eMag 50 HD kot klasično lupo.

Shranite sliko in jo prenesite v vaš računalnik – S pritiskom na tipko zamrznete sliko na zaslonu in jo prinesete bližje očem. Sliko lahko shranite v notranji spomin in jo prenesete v vaš računalnik preko priloženega USB kabla.


Elektronski pripomočki
Barvni kontrast - živa slika - rumena na črnem - rumena na modrem - črno na belem - belo na črnem
Delovanje do 3 ure
Dodatna oprema - shranjevanje 80 slik - prenos slik preko USb kabla - trak za nošenje - zapestni trak - etui z odprtino za pas - LED status za polnost baterij - zajem slike
Kamera 5MP HD kamera z avtomatskim ostrenjem
Napajanje - Litij-ionska baterija
Osvetlitev 2x LED osvetljitev
Povečava 2x do 14x brezstopenska
Velikost zaslona 12,7 cm (5") Format zaslona: 16:9
Zaslon HD LCD zaslon z visoko ločljivostjo

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Podobni izdelki